Bodybeeld

bodybeeld

Zo krijg je een mooi wit gebit 

Een mooie lach, wie wil dat nou niet?  Een mooie lach is aanstekelijk en zorgt voor een positief gevoel bij mensen. Een mooi wit gebit mag niet ontbreken bij een mooie lach. Vaak zie je dat mensen met sterk verkleurd gebit deze het liefst ook niet openlijk tonen, maar zoveel mogelijk uit het zicht houdt van andere mensen. Veel mensen met een verkleurd gebit worden hierdoor ook onzeker. Heb jij hier ook last van en wil je het liefst ook een mooi wit gebit? Lees hier hoe je weer een mooi wit gebit krijgt. 

Producten voor een wit gebit 

Door tweemaal daags je tanden goed te poetsen, zorg je ervoor dat je tanden in goede gezondheid blijven. Wanneer je tanden geel verkleurd zijn, krijg je met standaard pasta ze niet zomaar wit. Hiervoor zijn er andere oplossingen. Zo kan je hiervoor naar een specialist om dit te laten oplossen, dit is vaak behoorlijk prijzig. Wil je eerst zelf het één en andere uitproberen, heb je hier verschillende producten voor die bijdragen aan wittere tanden. 

Whitening tandpasta 

Behalve het plakvrij en schoonhouden van je tanden, helpt speciale whitening tandpasta bij het witter maken van de tanden. Zo heb je tandpasta met houtskool erin. Houtskool is een natuurlijk product die helpt je tanden witter te maken zonder dat je schade aan je gebit of mond toebrengt. Naast houtskool zit er ook fluoride in de tandpasta wat gaatjes voorkomt. 

Whitening pen 

Behalve tandpasta heb je ook een whitening pen voor witte tanden. Net als de whitening tandpasta bevat de pen ook houtskool. Gecombineerd met zuiveringszout heb je binnen 7 dagen al een zichtbaar resultaat en voorkom je verkleurde vlekjes op de tanden. 

Flosdraad 

Je verwacht het misschien niet direct, maar ook flossen helpt tegen verkleuring van de tanden. Door dagelijks de plekken waar je met een tandenborstel moeilijk bij komt te flossen. Zorg je dat ook deze gebieden gezond, fris en wit blijven.  

Mondwater 

Ook mondwater mag niet ontbreken op de lijst. Behalve een frisse adem, zorgt mondwater ook voor een gezond en wit gebit. Door het dagelijks te gebruiken, geef je tandplak geen kans zich verder te ontwikkelen. Mondwater is een ideaal middel voor plekken waar je met de tandenborstel niet of moeilijk bij kunt. Daarbij zorg je met een mondwater ook nog eens voor een frisse adem. 

Conclusie 

Wil je gele tanden verhelpen? Er zijn tal van middelen die je thuis gebruiken kunt om een mooi wit gebit te verkrijgen. Mocht dit toch onvoldoende resultaat bieden, kan je er altijd nog voor kiezen om naar een specialist te gaan. Hier gebruik van maken, is vaak wel een stuk duurder, maar je bent verzekerd van resultaat.