Bodybeeld

bodybeeld

Toffe aanpassingen aan je auto

Heb je een eigen auto en ben je op zoek naar een aantal handige aanpassingen die je kunt doen? Dan is dit artikel écht iets voor jou! We hebben namelijke een aantal tips voor jou op een rijtje gezet. Wij raden je wel aan om deze gadgets en aanpassingen te laten installeren of maken door een professional en dit niet zelf te doen. Neem contact op met RM Performance Center uit Zundert voor professionele service en uitstekend resultaat.

Chiptuning

Voor iedereen die opzoek is naar meer vermogen of een auto die zuiniger rijdt, stage 1 chiptuning is écht iets voor jou! Met behulp van een aantal software aanpassingen krijgt je auto een hoop meer vermogen en wanneer je precies hetzelfde blijft rijden als voor het chippen gaat het verbruik van de auto naar beneden. Dit komt omdat een aantal kleine beveilingen van de motor af worden gehaald en de volledige kracht benut wordt. De motor hoeft dus minder hard te werken tijdens het optrekken en rijden en verbruikt bij exact dezelfde rijstijl dus minder brandstof. In de realiteit zien we wel dat mensen gebruik maken van de extra pk’s en stijgt het brandstofgebruik, maar het is zeker mogelijk! 

Apple Carplay

Ben jij in het bezit van een wat oudere auto of wil je de multimedia van de auto een upgrade bieden? Het is mogelijk om je auto te voorzien van een touchscreen met Apple Carplay. Je kunt eenvoudig je telefoon verbinden en je auto voorzien van navigatie met behulp van Google Maps, muziek met Spotify of YouTube en eenvoudig handsfree bellen! In nieuwere auto’s is het slechts het ‘openen’ van de software en bij wat oudere auto’s moet ook een scherm worden geïnstalleerd. Een echte aanrader voor iedereen die veel onderweg is! Nogmaals raden wij aan om contact op te nemen met RM Performance Center voor het installeren van Apple Carplay.

Afneembare trekhaak

Dit is echt een ideale optie wanneer je auto niet beschikt over een trekhaak maar je wel vaak aan het klussen bent of zelf een caravan hebt. Onder veel personenwagens in Nederland zit jammer genoeg geen trekhaak. Een afneembare trekhaak biedt de oplossing, je kunt hem eenvoudig tevoorschijn halen wanneer je hem nodig hebt en met een soepele beweging terug onder de auto of bus vastmaken. Een echte aanrader voor alle klussers en campingfanaten.