Bodybeeld

bodybeeld
Over ons

Alles over voeding, fitness, lifestyle en persoonlijke groei

Vind jij persoonlijke groei ook belangrijk en ben je op zoek naar een platform waar je dit samen met elkaar kunt doen? Dan ben je bij Bodybeeld aan het juiste adres.

We zien steeds vaker dat het verkrijgen van de juiste informatie lastiger wordt. Dure cursussen worden aangeboden waar je helaas weinig resultaat uit haalt. Daar wilt Bodybeeld graag verandering in brengen. Door middel van onze blogs, kennis en netwerk matchen wij de juiste kennis en informatie aan de juiste persoon. 

Onze bloggers schrijven voornamelijk over onderwerpen zoals voeding, fitness, sport en persoonlijke ontwikkeling.

Waarom is persoonlijke ontwikkeling belangrijk?

Persoonlijke ontwikkeling is belangrijk om meerdere redenen. Volgens ons is persoonlijke ontwikkeling van groot belang om elkaar en anderen te begrijpen. Persoonlijke ontwikkeling bestaat uit sporten, het verlaten van je comfortzone en het proberen van nieuwe dingen. Dit kan betekenen dat je deelneemt aan één of meerdere cursussen, een sportschool abonnement afsluit of voor langere periode naar het buitenland verhuist en hier kennismaakt met nieuwe culturen.

persoonlijke ontwikkeling

Het belang van gezonde voeding

Alles wat je gedurende de dag onderneemt doe je met je lichaam, het is dus belangrijk dat je dit lichaam voorziet van de juiste energie. Ieder mens is anders en heeft dus andere voeding nodig, ook hebben we allemaal onze eigen voorkeuren en allergieën. Belangrijk is dus dat je niet precies een op een het dieet van iemand anders overneemt, ben dus niet bang om hier je eigen twist aan te geven!

Meer over het belang van voeding, eten en thuis koken lees je in onze blogartikelen.

Durf elkaar te helpen

Wij snappen dat stappen uit je comfortabele zone erg spannend kan zijn, daarom zijn wij er om jou te helpen! Het is belangrijk om elkaar te voorzien van de allerbeste tips op het gebied van koken, wonen en lifestyle. Wij hopen dat dit leidt tot het maken van de juiste keuzes en gezonde gewoontes. In onze blogs lees je meer over de voordelen van het sporten op dagelijkse basis, het eten van gezonde voeding en het lezen van een aantal boeken op jaarbasis. Wij zijn er van overtuigd dat consistentie de basis is van succes. Als je iedere dag 10 pagina’s van een boek of blog leest, zijn dit er meer dan 3.650 per jaar! Het vergaren van vaardigheden, skills en kennis is onbetaalbaar!