Ons atelier

Ons atelier is gevestigd in Numansdorp vlak onder de rook van Rotterdam en nabij Dordrecht. Na een grote verbouwing namen wij eind zomer 2019 onze nieuwe ruimte in gebruik. In ons nieuwe atelier hebben we hard gewerkt aan een fijne ontvangst en castingruimte voor onze gasten en daarbij behorende werkplekken.

We vinden het belangrijk dat je je welkom voelt en dat je je op je gemak voelt. Ons atelier is dan ook van alle gemakken voorzien en rolstoeltoegankelijk.

Bij binnenkomst ontvangen we je graag met een lekker bakje koffie, thee of fris met wat lekkers. We heten je van harte welkom en vertellen je graag over bodycasting en de vele mogelijkheden. Natuurlijk zijn er genoeg verschillende beelden te zien in ons atelier en kun je kiezen uit een uitgebreid assortiment van kleurenfinishes, plateau’s, sokkels, stolpen en 3D Lijsten. Na de kennismaking waarbij we elkaar beter leren kennen en we samen jouw wensen doornemen vindt hier ook de casting plaats. Bij het onthulmoment is dit ook de plaats waar je jouw persoonlijke beeld voor het eerst zal zien.

Uiteraard is er ook aan de kleintjes gedacht. Zo is er speelgoed aanwezig en kun je jouw baby op je gemak voeden en verschonen. Voor het opwarmen van voeding is er een magnetron aanwezig.

Ons atelier is gemakkelijk bereikbaar per auto en bus. Voor de deur kunt u gratis parkeren. Wij zijn op afspraak geopend daardoor is privacy gegarandeerd.

Mocht je een afspraak willen maken of een kijkje willen nemen in ons atelier dan ben je van harte welkom!

Afspraak maken
bodycasting atelier