Handenbeeld van familie en vrienden

De liefde en dankbaarheid die je voor jouw familie en vrienden voelt is soms lastig in woorden uit te drukken. Dat gevoel gaat zo diep, dat wil je toch voor altijd vasthouden? Jullie verhaal vol van liefde, verbondenheid en samenzijn voor eeuwig vastgelegd in een 3D handenbeeld.

De interactie die mensen hebben met elkaar is zo bijzonder. Daar getuige van mogen zijn raakt ons. Maak samen een herinnering die je letterlijk kunt aanraken. Een tastbare herinnering en voor altijd met elkaar verbonden zijn. Kijk naar iemands houding, voel de ringen, herken de littekens, rimpels en andere details in jullie unieke handenbeeld.

Het is het ultieme cadeau om te geven aan jezelf of iemand anders. Een sculptuur van jouw eigen hand bijvoorbeeld met een voor jouw kenmerkend object gerelateerd aan jouw hobby/werk of de handen van je ouders of opa en oma. Samen met je kinderen, met je vrienden of juist op de huwelijksdag. Alles kan! Wanneer mogen wij jouw herinnering tastbaar maken?

Wil jij een tastbare herinnering:

 • Om de liefde en verbondenheid van je gezin vast te leggen?
 • Ter ere van een overwinning of uiting van dankbaarheid en steun?
 • Om een jarenlange vriendschap te vieren?
 • Of omdat jullie een moeilijke tijd achter de rug hebben?
Afspraak maken
Handenbeeld laten maken

Laat je inspireren

Bekijk complete portfolio

Persoonlijke aandacht

Exclusief & Handgemaakt

Hoogwaardige Kwaliteit

Tariefindicatie voor een handenbeeld

Geen enkel beeld dat wij vervaardigen is hetzelfde.Wij vinden het belangrijk dat het precies is zoals jij het voor je ziet.

Voor ieder beeld dat wij vervaardigen gebruiken we de meest hoogwaardige materialen. Wij staan voor onze kwaliteit waarbij ieder beeld persoonlijk door ons met de hand vervaardigd is.

Omdat ieder beeld uniek en maatwerk is, is het lastig om een standaard tarievenlijst te gebruiken. Wil je een gerichte offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en vermeldt daarbij duidelijk jouw wensen. Je ontvangt dan van ons zo snel mogelijk een tariefopgave. Zo weet je vooraf de totaalinvestering van jouw sculptuur.

Bij het tarief is het volgende standaard inbegrepen:

 • jouw beeld vervaardigt in verfijnd giethars
 • afspraak voor het maken van de mal
 • duurzame materialen voor het maken van de mal en het beeld
 • onze volledige bewerking
 • 1 van onze 10 kleurenfinishes
 • Mix & Match Collectie plateau/presentatieobject (in 13 kleuren verkrijgbaar)
 • per optie aanvullende extra’s
 • btw

Ieder beeld is daarnaast verder uit te breiden, optioneel en tegen meerprijs: keuze voor een plateau van een ander soort materiaal en vorm, tekst of quote op het plateau, casten van lange acryl/gellac/kunstnagels, liggend handenbeeld, meecasten van objecten.

Afspraak maken

Onze klanten vertellen…

Persoonlijk beeld laten maken

Er zijn vele mogelijkheden en opties om een beeld te laten maken, dit kan van jezelf, van je kinderen, je huisdier of samen met je geliefden.  De pose die je kiest, de afwerking én de presentatie, maakt dat jij echt je eigen unieke beeld hebt. In ons atelier vervaardigen we dan ook iedere keer weer andere beelden, geen enkel beeld is dan ook hetzelfde. Met veel passie en toewijding zorgen wij ervoor dat de kleinste details van het beeld zichtbaar zijn zodat je je echt herkent in het beeld dat je na de onthulling mee naar huis neemt.

Door een persoonlijk beeld te laten maken wordt jouw verhaal en moment tastbaar!

Afspraak maken
Beeld laten maken

Meer informatie of een afspraak?

  Veelgestelde vragen

  Afhankelijk van de grootte van het beeld duurt het maken van de mal tussen de 3-25 minuten. Voor een staand handenbeeld kunt u uitgaan van enkele minuten voor de afdrukgel/alginaat goed is uitgehard en we je hand uit de mal halen.

  We bespreken vooraf altijd of er fysieke problemen zijn waar we rekening mee moeten houden. We kijken altijd hoe we het maken van de mal zo comfortabel mogelijk voor u kunnen maken.

  Tijdens de casting kunnen ringen vrijwel altijd om blijven. In de meeste gevallen armbanden ook. Niet alle armbanden, sieraden en poses van de handen zijn hiervoor geschikt. Neem daarom je dierbare sieraad mee naar de afspraak. Dan kijken we ter plaatse of het sieraad om kan blijven tijdens het maken van de mal.

  Het casten van lange (kunst)nagels is een vak apart. Zo is het casten van lange natuurlijke nagels lastiger en ook de lengte van de nagels heeft een rol bij het casten.

  Heb je lange (kunst)nagels? Geef dit voor de afspraak even door. Dan kunnen wij je vooraf informeren en adviseren over de mogelijkheden. Wij begrijpen dat je natuurlijk je lange nagels in het unieke beeld wil zien. Ze horen immers bij je.