3D beeld van hondenpoot of paardenhoef

Jouw trouwe (huis)dier is belangrijk voor jou en dat snappen wij! Hij of zij is niet uit je leven weg te denken en toch weet je dat je ooit afscheid moeten nemen. Naast beelden van mensen, leggen we daarom ook jouw geliefde (huis)dier vast. Een aandenken voor nu en later aan de vriendschap en liefde van jouw huis. Zo kunnen wij een afdruk maken van een hondenpoot, kattenpootje of van een hoef! Hebben jullie altijd een bepaalde pose? Wij kijken graag of we die voor jullie vast kunnen leggen.

Wil jij een tastbare herinnering:

 • omdat je voor altijd die kenmerkende hondenpoot afdruk of hoef afdruk vast wilt houden?
 • als cadeau voor jezelf of iemand anders?
 • als waardevol aandenken voor later?
 • omdat je huisdier ziek is?
Afspraak maken
hondenpoot afdruk laten maken

Honden pootafdruk inspiratie

Bekijk complete portfolio

Persoonlijke aandacht

Exclusief & Handgemaakt

Hoogwaardige Kwaliteit

Onze prijzen voor een aandenken hond

Op dit moment vind je hier alleen nog de tarieven voor een aandenken aan je hond. Wil je graag een beeld laten maken van jouw kat, paard, pony of ander (huis)dier? Vraag dan naar de prijzen en mogelijkheden.

Hondenpoot afdruk

Wil je een beeld van de poot van je hond alleen? Dat kan!

 • 1 hondenpoot in composiet hars
 • Naam in lettertype en kleur naar keuze.
 • Keuze uit 10 verschillende kleurenfinishes.
 • Een hartvormig of rond plateau
 • Keuze uit 13 kleuren (voor het plateau) van onze Mix & Match collectie.
 • Vanaf €109,- inclusief btw. Tarief is afhankelijk van de grootte van de hond.

Hondenpootafdruk met baasje
Vriendschap in beeld

 • Hand en hondenpoot in composiet hars
 • 1 ring bij baasje
 • Keuze uit 10 verschillende kleurenfinishes.
 • Keuze uit een rond of vierkant plateau
 • Keuze uit 13 kleuren (voor het plateau) van onze Mix & Match collectie.
 • Vanaf €249,- inclusief btw. Tarief is afhankelijk van de grootte van de hond en gekozen pose.

Ieder beeld is daarnaast verder uit te breiden, optioneel en tegen meerprijs: keuze voor een plateau van een ander soort materiaal en vorm, tekst of quote op het plateau, casten van lange acryl/gellac/kunstnagels van het baasje, stolp, 3D lijst, het vooraf gereedmaken van het beeld voor asplaatsing.

Afspraak maken

Paardenhoef afdruk

Middels bodycasting kunnen wij ook een prachtig beeld maken van de hoef en het been van jouw paard! Deze hoefafdruk is een uniek aandenken aan jouw speciale band met jouw paard. Desgewenst kun je ook jouw hand in het beeld vereeuwigen zodat het beeld nóg persoonlijker wordt! Wat kies jij? Vraag naar de mogelijkheden en prijzen van de hoefafdruk, we informeren je graag!

Onze klanten vertellen…

Meer informatie of een afspraak?

  Veelgestelde vragen

  Wij gebruiken volkomen veilig medisch getest alginaat (3D afdrukgel) voor het maken van de mallen. Dit materiaal wordt ook gebruikt door tandartsen bij het maken van tandafdrukken en in de voedingsindustrie. Dit materiaal is veilig voor mens en dier. Het kan dus veilig gebruikt worden bij een gevoelige huid en ook bij dieren. Het materiaal is voedselveilig, het schoonlikken van de pootjes na het maken van de mal kan dan ook geen kwaad.

  Bij het casten van dieren gebruiken we extra snel afdrukmateriaal. Zo is het maken van een mal van een hondenpoot, door het gebruik van onze speciale snelle 3D gel, zo gebeurd. We zorgen daarbij dat het dier is afgeleid zodat de casting snel en ontspannen verloopt. Iets lekkers zorgt altijd voor wonderen!

  Bij ziekte en naderend afscheid is er haast geboden. Voor spoedcastingen houden we dan ook ruimte vrij in onze planning. Ondanks de gereserveerde ruimte kunnen we niet altijd garanderen dat we de casting op zeer korte termijn kunnen uitvoeren al doen we hier uiteraard onze uiterste best voor. Wilt u een spoedcasting inplannen neem dan telefonisch contact op via 06-37424216.

  Een casting vindt in principe altijd plaats in ons atelier. Soms zijn er omstandigheden waardoor het niet lukt om het dier te verplaatsen. Bijvoorbeeld bij ziekte en een naderend afscheid waarbij spoed is geboden. Maar ook bij het casten van paarden. Wij maken dan graag een uitzondering om de casting plaats te laten vinden op een locatie naar keuze. Voor een casting op locatie rekenen wij een locatietarief. Het locatietarief is afhankelijk van de afstand gerekend vanaf ons atelier.

  Bij een casting op locatie nemen wij alle benodigde materialen mee. Het enige wat wij ter plaatse nodig hebben is stromend water. Bij een afspraak bij de stal van je pony/paard of bij het dierenuitvaartcentrum/crematorium is het belangrijk dat de locatie vooraf op de hoogte is gesteld dat wij langskomen.

  Na het overlijden van jouw maatje kan er ook nog een beeld worden gemaakt, zie spoedcastingen en op locatie.