3D beeld voor huwelijk

Dan ineens is daar het grote moment. Je bent ten huwelijk gevraagd, het is je trouwdag of jullie vieren je jubileum! Dit zijn momenten in het leven om nooit te vergeten en perfect om vast te leggen in een 3D handenbeeld. Denk aan het moment van de aanzoek met de ringen. Op de dag van het ja-woord of na de huwelijksdag. Zo’n bijzondere dag wil je je toch blijvend herinneren?

Ringen staan symbool voor de cirkel van oneindige liefde. De liefde die jullie voor elkaar voelen. Daarom zijn zij dé eyecatcher in jullie handenbeeld. Wellicht houden jullie elkaars handen op een bepaalde manier vast, prachtig om deze pose dan aan te nemen.

Passen jullie je trouwringen niet meer en wil je ze niet in een lade bewaren, maar op een unieke manier? Ook dat is mogelijk door de ringen naast het handenbeeld te tonen.

 

Wil jij een tastbare herinnering:

 • als aandenken aan jullie verlovingstijd?
 • om jullie ringen te presenteren tijdens het jawoord?
 • om te geven of te krijgen als cadeau voor een huwelijksdag of een jubileum?
 • als uniek ringensculptuur als je ze zelf niet meer kunt dragen?

Geen enkel beeld dat wij vervaardigen is hetzelfde. Wij vinden het belangrijk dat het precies is zoals jij het voor je ziet.

Afspraak maken
Beeld huwelijk laten maken

Laat je inspireren

Bekijk complete portfolio

Persoonlijke aandacht

Exclusief & Handgemaakt

Hoogwaardige Kwaliteit

Onze prijzen voor een huwelijksbeeld

Er zijn veel mogelijkheden om jouw beeld samen te stellen. Hieronder zie je de prijs voor een compleet staand huwelijks en jubileum sculptuur.

Jij en ik voor altijd

 • 2 handen in composiet hars.
 • 1 ring per hand.
 • Inclusief trouw- en jubileumdata of trouwdatum en jullie namen
 • Keuze uit 10 verschillende kleurenfinishes
 • Keuze uit een rond of vierkant plateau
 • Keuze uit 13 kleuren (voor het plateau) van onze Mix & Match collectie.
 • € 310,- inclusief btw.

Ieder beeld is daarnaast verder uit te breiden, optioneel en tegen meerprijs: keuze voor een plateau van een ander soort materiaal en vorm, tekst of quote op het plateau, plaatsen ringenhouder in kleur van plateau, casten van lange acryl/gellac/kunstnagels, liggend handenbeeld. Wil jij een beeld laten maken op een eigen locatie? Dan komen er locatiekosten bij.

Afspraak maken

Onze klanten vertellen…

Meer informatie of een afspraak?

  Veelgestelde vragen

  Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij op de huwelijks- of feestlocatie kunnen komen. Dit vinden wij heel bijzonder.  We leggen graag jullie mooiste dag vast in een 3D handenbeeld. Reserveer tijdig jullie datum om teleurstellingen te voorkomen. Voor beelden op locatie hanteren wij een locatietarief.

  Hoe mooi is het om dat hele belangrijke moment uit jullie leven voor altijd te herinneren als je kijkt naar jullie beeld. Op het moment dat de mal jullie details heeft overgenomen en hard is geworden kan beweging geen kwaad. Een mooi moment om op dat moment dé vraag te stellen. Natuurlijk zegt je partner JA! Dat vieren we met een glaasje bubbels.

  Tijdens de casting kunnen ringen vrijwel altijd om blijven. In de meeste gevallen armbanden ook. Niet alle armbanden, sieraden en poses van de handen zijn hiervoor geschikt. Neem daarom je dierbare sieraad mee naar de afspraak. Dan kijken we ter plaatse of het sieraad om kan blijven tijdens het maken van de mal.

  Het casten van lange (kunst)nagels is een vak apart. Zo is het casten van lange natuurlijke nagels lastiger en ook de lengte van de nagels heeft een rol bij het casten.

  Heb je lange (kunst)nagels? Geef dit voor de afspraak even door. Dan kunnen wij je vooraf informeren en adviseren over de mogelijkheden. Wij begrijpen dat je natuurlijk je lange nagels in het unieke beeld wil zien. Ze horen immers bij je.

  Afhankelijk van de grootte van het beeld duurt het maken van de mal tussen de 3-25 minuten. Voor een staand handenbeeld kunt u uitgaan van enkele minuten voor de afdrukgel/alginaat goed is uitgehard en we je hand uit de mal halen.