3D beeld van baby handjes of voetjes

Een baby krijgen is een bijzondere ervaring. Je kijkt maanden uit naar dat moment en voor je het weet zijn die kleine handjes en voetjes groot. Waar blijft de tijd? Je zou het bijna vergeten. Met een 3D beeld van het handje en het voetje van je baby kun je altijd terug naar die tijd. Je kunt niet alleen zien, maar ook voelen hoe klein die vingertjes en wiebelige teentjes toen waren. Dit moment wil je toch voor altijd blijven vasthouden?

Leg het handje en voetje van je baby daarom in een beeld vast. Jouw baby is uniek en je kunt jouw persoonlijke herinnering volledig samenstellen. Met veel geduld en liefde maken wij tijd voor jou en je baby zodat jullie je comfortabel voelen. Die persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk, zodat het niet alleen een blijvende herinnering wordt, maar ook een speciaal moment is.

Wil jij een tastbare herinnering om:

 • je de babytijd voor altijd te herinneren?
 • cadeau te doen aan de kersverse ouders?
 • om opa’s en oma’s te verrassen?
Afspraak maken

Laat je inspireren

Bekijk complete portfolio

Persoonlijke aandacht

Exclusief & Handgemaakt

Hoogwaardige Kwaliteit

Onze prijzen

Er zijn veel mogelijkheden om jouw beeld samen te stellen. Hieronder vind je 2 veelgevraagde sets, voor baby’s tot 1 jaar, welke ook te personaliseren zijn. Daarnaast maken wij ook beelden van broertjes en zussen en van de hele familie.

Geboorteplateau

Het geboorteplateau is een unieke eyecatcher voor in de babykamer of woonkamer.

 • 1 hand en 1 voet in composiet hars.
 • Naam en geboortedatum in lettertype en kleur naar keuze.
 • Keuze uit 10 verschillende kleurenfinishes voor het handje en voetje.
 • Keuze uit een rond of vierkant plateau
 • Keuze uit 13 kleuren (voor het plateau) van onze Mix & Match collectie.
 • €145,- inclusief btw.

Maak jouw geboorteplateau compleet met de bijpassende geboortestolp!

De stolp kun je niet alleen over het geboorteplateau plaatsen maar ook naast de beelden met andere herinneringen aan de babytijd, bijvoorbeeld die eerste kleine schoentjes die je kindje droeg.

€ 30,00 euro extra.

Luxe gepersonaliseerde 3D lijst

Wil je het handje en voetje van je baby liever in een lijst? Kies dan voor deze luxe 3D lijst. Je kunt de lijst aan de muur hangen maar ook neerzetten.

 • 1 hand en 1 voet in composiet hars.
 • Naam en geboortedatum in lettertype en kleur naar keuze.
 • Gepersonaliseerde details aan de hand van geboortekaartje of sterren/hartjes in kleur naar keuze.
 • Keuze uit 10 verschillende kleurenfinishes voor het handje en voetje.
 • Keuze uit een zwarte of witte 3D lijst.
 • Passe-partout en achtergrond in de kleuren zwart, wit, lichtroze en lichtblauw.
 • € 175,- inclusief btw.
baby bodycasting
bodycasting baby

Ieder beeld is daarnaast verder uit te breiden, optioneel en tegen meerprijs: keuze voor een plateau van een ander soort materiaal en vorm of keuze voor een betonnen of robuust houten plateau voor in de stolp.

Afspraak maken

Onze klanten vertellen…

Meer informatie of een afspraak?

  Veelgestelde vragen

  Het maken van een beeld kan al na de geboorte van je baby. Wil je zo snel mogelijk na de geboorte de handjes en voetjes van je kleintje vast laten leggen? Reserveer dan op tijd om eventuele wachtlijst te voorkomen.

  Wij gebruiken volkomen veilig medisch getest alginaat (3D afdrukgel) voor het maken van de mallen. Dit materiaal wordt ook gebruikt door tandartsen bij het maken van tandafdrukken en in de voedingsindustrie. Dit materiaal is veilig voor mens en dier. Het kan dus veilig gebruikt worden bij een gevoelige huid en ook bij baby’s en jonge kinderen. Het tast eventuele sieraden ook niet aan.

  Wij gebruiken extra snelle afdrukgel voor het maken van mallen bij baby’s en kinderen. De mal is binnen 2 minuten klaar. Vaak slapen de allerkleinste gewoon door maar ook als ze wakker zijn is het maken van mallen geen enkel probleem.

  Baby’s en kinderen bewegen graag hun handjes en voetjes bij het maken van de mal. Zolang het voetje en handje ondergedompeld is in het alginaat kunnen lichte bewegingen geen kwaad. Het materiaal neemt dan gewoon de detaillering en vorm over. We zorgen altijd voor een ontspannen setting  en afleiding zodat je kindje zo relaxed mogelijk is tijdens het maken van de mal.